Party Time

Afgelopen maand was ik wat laat met de challenges. Ik had het gewoon te druk met andere dingen en ook een griepje gehad. Met de beste wil van de wereld lukt het me dan niet om te scrappen.

En wat ik wel eens vaker heb gehad, ik ben gewoon inspiratieloos na de drukke december maand.

Gelukkig komt het weer een beetje terug en heb ik onderstaande slimline kaart gemaakt aan de hand van het thema feest/carnaval. Dus heb ik die toch niet al te laat kunnen uploaden.

De stans van het masker heb ik al jaren in huis, maar nooit iets mee gedaan. Ik had daar gewoon geen idee voor. Maar dit keer wel.

Het model kaart had ik gezien op Pinterest. Het tussenstuk is er uitgesneden en weer met een kleiner stukje vastgemaakt. Daarop is dan het masker weer bevestigd. Om het masker wat duidelijker ui te laten komen heb ik een rand tule erachter geplooid.

Ik vind de kaart best wel heel vrolijk geworden en ik denk dat ik nu de stans van het masker vast vaker ga gebruiken. Is best leuk zo!

Materialen: Cardstock, Carlijn Design Slimline Die, Joy!Crafts/Noor!Design Cocktails & Confetti, Masker + Alfabet Die, Marianne Design LR0237, Tim Holtz Distress Oxide Ground Espresso, Tule, Lint, Veertje.

Leave a Comment





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.