Cadeauverpakkingen

Mijn echtgenoot van houtenpennen had recent een bestelling voor een mooie rode houten pen. De klant wilde deze pen voor zijn jarige vrouw, maar ze mocht van niks weten. Hij wilde ook graag dat het cadeau de dag ervoor of op de dag bezorgd zou worden.

Nou met postnl weet je dat maar nooit, dus hielden we er rekening mee dat het de dag ervoor bezorgd zou worden. Dat is ons ook goed gelukt.

Ik vond het verhaal erachter zo leuk dat ik als verrassing de pen mooi heb in gepakt. Dat werd ook zeker zeer gewaardeerd.

De pen is gemaakt van rood hout, dus vond ik het leuk om ook de verpakking wat in de rood tinten te houden.

En zo kwamen er afgelopen vrijdag buren bij ons langs die dachten dat ze even een pen konden kopen. Maar even dat lukt niet altijd zo snel. Er is zoveel keus in houtsoorten, acryl, pensoort en wil je het in goud of chroom. Noem maar op.

Maar zoals het meestal gaat, de eerste pen die hij zag moest het ook worden voor zijn vriendin, die was geslaagd. En dat was een mooie vulpen gemaakt van goudenregenhout. Ook voor hem heb ik het doosje mooi ingepakt.

Als ik zo’n verpakking maak, dan kan het altijd aan de boven of onderkant worden geopend, mocht je de verpakking niet kapot willen maken.

Zo kun je ook mooie verpakkingen maken voor de kerst.

Ik heb bij deze gebruik gemaakt van een mal van het gondeldoosje. Het voordeel van dit doosje is wel dat de openingen aan de zijkant zitten en niet meegaan in het verpakkingsmateriaal. Zo kun je altijd een paar doosje hebben liggen en dan later het cadeau erin doen.

Materialen: Restjes papier, Graphic 45 St. Nicholas, Marianne Design LR0122, Studiolight Winter Charms Die, Blad Die, Tim Holtz Distress Oxide Ground Espresso, Bloemen, Tule.

Leave a Comment





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.