Beterschap!

Een hondenvriendje van onze honden is recent geopereerd en moet circa 6-8 weken Bench rust houden. Ik vind dat altijd zo sneu voor die dieren. De hond van onze jongste heeft het inmiddels al 2 keer gehad. je kunt het ze gewoon niet uitleggen. Het lijkt voor hun misschien wel een soort straf. Althans dat stel ik me zo voor.

In ieder geval vond ik het wel leuk om het dier even met iets te verwennen en heb een lekker cadeautje gemaakt.

Daarvoor heb ik een glazen weckpotje gebruikt en die gevuld met lekkere krakjes. Krakjes maak ik zelf door van die speciale vleesworsten, voor de honden, te drogen in de oven. Het vocht verdampt en je houdt hele kraakverse brokjes over. de honden zijn er echt gek op.

Van cardstock een hondenkluif gemaakt en vastgebonden met een koekje. Ik denk dat Budde er vast lekker van genoten heeft.

Materialen: Cardstock, honden cadeautje.

This entry was posted in Cadeau verpakkingen, Cardstock. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 14 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.