Happy Birthday!

Afgelopen weekend was onze schoonzoon jarig. Uiteraard een reden om een kaartje te maken. Ik geef toe, ik vind het soms best lastig om kaarten te maken voor mannen. Ik ga er van uit dat mannen meestal niet zo gek zijn op kaarten met teveel frutsels en bloemetjes. Bovendien, vind ik zelf, dat mannenkaarten wat stoer moeten zijn.

Ik heb dus dit keer gekozen voor een slimline card. Ik had nog wat plaatjes en van dat gave denim papier liggen, dus dat paste perfect bij elkaar.

Hij had ook geen wensen voor een cadeau, maar ik weet dat ze af en toe “Uit eten Thuis” gaan. Ik heb voor hem een cadeaubon gemaakt, zodat ze thuis uit eten kunnen van hun favoriete restaurant.

Daarvoor heb ik, met de slimline stans, een bestekzakje gemaakt. De bovenste laag iets ingekort. Mooi zilveren bestek erop en de waardebon erin gedaan. Hij was er erg blij mee. En ik ook. Het is altijd leuk om iets te geven wat ook echt in de “smaak” valt.

Materialen: Cardstock, Joy!Crafts/Noor Design Vintage Jeans + plaatjes + StucTape + Grungy cirkelmal  + Bille’s Invitation Die, Carlijn Design Slimline Die, Vaessen Creative Label punch, Color Box Cat’s Eye Ink.

Leave a Comment





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.