Christmas Event

Na het maken van de cover is de 2e opdracht om een boekje te maken voor de binnenkant. Dit gaat het boekje worden voor de linkerkant van de cover. Ik heb besloten om een boekje te maken met heerlijke recepten, speciaal voor de December maand. Oftewel The Taste of December.

De flap aan de voorkant is gesloten met een touwtje. Het boekje is nog wat kaal, maar het is de basis en die moet nog verder worden versiert. Dat ga ik doen als het allemaal klaar is en ik het boekje ga vullen.

Wanneer de flap los is kom je op de eerste pagina’s. De opdracht bij dit boekje was dat er ook een kerstboom of recept en een envelopje in moest komen.

Wanneer je de pagina met de gnomen omslaat komt er een envelopje tevoorschijn.

Als je dan het hele boekje omdraait komt er weer een envelopje. Daar kun je van alles indoen.


Als je tot slot de linker flap met de gnomen omslaat is er weer een envelopje. Je ziet voldoende ruimte om van allerlei lekkere recepten in te stoppen.

In ieder geval staat het recept voor Chocolade Brownies er al in. Maar nu ben ik eerst bezig met het 2e boekje dat erin moet. De basis daarvan is al klaar, alleen nog scrappapier erop.

Materialen: Cardstock, Maja Design Traditional Christmas, Crafter’s Companion Gemini Sugar & Spice stamp & Die, Vaessen Creative labelpons, enveloppen, twine.

Leave a Comment





12 − 6 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.