Winter Wonderland

Deze maand doe ik weer eens mij aan een winter challenge van Scrap Our Stash.
Ik heb gekozen voor een fantastisch mooie foto die de vriend van mijn dochter heeft gemaakt. De foto is ergens in Duitsland gemaakt. Ik vind de trein zelf al mooi maar die dikke rookwolken vind ik echt prachtig aftekenen tegen de winterse lucht en omgeving.

Voor het papier heb ik een winterse lijn van Maja Design gekozen. Daarnaast moest er nog een “splash of snow” op de layout zitten. Dat heb ik op de bloemen en takjes gemaakt met True Snow van Alleene’s.
De layout zelf is een sketch van Scrap Our Stash van vorige maand. Ik vond dat z’n leuke layout, dat ik die er absoluut voor wilde gebruiken.

Materialen: Cardstock, Maja Design Vintage Frost Basics, Spellbinders Rose Creations, AliExpress Die, Simply Cards & Papercraft Free Die, Color Box Cat’s Eye Ink, anchor, brads twine, Alleene’s True Snow.

4 Comments

 1. Rachelle Olaridge on January 16, 2018 at 06:01

  What a pretty layout. Love the details and stash used. Thanks for your entry in our at Scrap Our Stash Blog. Happy Scrapping!

 2. Natsuko on January 17, 2018 at 09:03

  Gorgeous layout!Love the one tone color!Thank you for joining us at Scrap Our Stash❤

 3. Åsa Johansson on January 22, 2018 at 17:46

  Beautiful page! Great stash used! Thanks for joining Scrap Our Stash! Hugs Åsa

 4. Michelle on January 30, 2018 at 08:45

  Lovely wintery page, love the tone on tone 🙂 Thanks for playing along with us at Scrap Our Stash!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.