Workshop snailmail

Snailmail betekent eigenlijk gewone post die in je brievenbus komt. Maar dan wel leuke post. Leuke kaartje met mooie enveloppen.
Vorige maand heb ik, samen met mijn jongste, een kleine workshop snailmail gedaan. Dat was heel gezellig met een klein clubje aan de knutsel.

In het pakketje wat we kregen zat een klein boekje dat je kon versieren. Verder lagen er voldoende andere materialen die je kon gebruiken.
Ik heb het boekje beplakt met een vintage papiertje en daar een touwtje uitgelaten, zodat je het ook dicht kan binden. Aan de binnenkant zitten een paar steekzakjes voor andere dingen die je wilt bewaren.
Kaartje erbij gemaakt en de envelop versiert.

De snailmail werd door de winkel eigenaresse op de post gedaan, dus thuis kon ik niet laten zien.
Mijn echtgenoot is vaak op reis, maar maakt nooit een soort reisboekje van waar hij is geweest en wat hij heeft gezien. Dus heb ik de snailmail naar mijn echtgenoot opgestuurd, zodat hij nu ook een reisjournal kan maken.

Materialen: Snailmail.

Leave a Comment

15 − 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.