Merry Christmas

Afgelopen weken heb ik wel kaarten gemaakt om mee te doen aan de challenge, maar door de drukte gewoon geen tijd gehad om ze te posten.

Dat ga ik nu nog doen, maar dan werk ik gewoon de weken terug.

Voor deze kaart heb ik weer papier gebruikt van Bo Bunny. Dat blijft toch ook wel een van mijn favoriete merken om mee te werken.

DSC08936

Materialen: Kraft, Bo Bunny Silver & Gold, IndigoBlu sentiment stamp, Marianne DesignLR0174 + CR1294, Color Box Cat’s Eye Ink, pearls.

This entry was posted in 10 x 15, Bo Bunny, Card, Cardstock, Christmas, Christmas Sentiment, Color Box Cat's eye ink, CR1294 Falling stars, Die, IndigoBlu, Kraft, LR0174 Open dennenboom, Marianne Design, Materiaal, Only Christmas Cards, Parels, Punches, Silver & Gold, Stamp, Stamp, Thema's. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.