Have a Holly Jolly Christmas

Kerstkaarten maken in januari. Dat is voor mij heel bijzonder. Ik ben altijd op de nipper aan het kerstkaarten maken. Nu ik aan deze challenge meedoe ben ik, dit jaar, eens echt op tijd klaar met de kaarten.
Ik ben alleen niet echt meer in de kerstmood en om er maar wat in te blijven voor het maken van de kaarten, heb ik maar wat kerstliedjes in mijn hoofd zitten. Ik moet zeggen, het helpt wel. De kou die er nu buiten is helpt ook wel mee.

Deze kaart heb ik weer gemaakt voor de challenge van de Only Christmas Cards groep op Facebook, voor week 3.

DSC08902

Materialen: Kraft, Bo Bunny Father Christmas, Spellbinders Classic Circle + Scallop Circle, Cheery Lynn Snowflake Die, Craft Dies Snowflake Corner, Tim Holtz Alterations Holiday Greens, Marianne Design LR0122 + besjes, Color Box Cat’s Eye Ink.

Leave a Comment

five + 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.