Believe in the Magic of Christmas

Vorige week heb ik eerst maar eens mijn scrappapier uitgezocht. Zo in de loop van de tijd heb ik toch wel veel verzameld. Nu heb ik veelal restjes waar ik niet echt een layout meer van kan maken, aangezien ik op vaak op papier 30×30 cm aan het scrappen ben. Wel heb ik altijd het papier bewaard. Dat komt me nu goed van pas voor het maken van de kerstkaarten voor de challenge.
Al die andere kleine stukjes papier ga ik gebruiken voor Project Life. Daar ga ik volgende week aan beginnen, als mijn puppies er zijn.

DSC08904

Materialen: Kraft + Color Core cardstock, Bo Bunny Father Christmas, Tim Holtz Alterations Holiday Greens, Marianne Design LR0122 + besjes, Joy! Crafts kaarsen, Color Box Cat’s Eye Ink.

Leave a Comment

twenty − nineteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.