Merry Christmas

Ik ben eindelijk begonnen met mijn kerstkaarten. Zoals de laatste jaren het geval is, ben ik wat aan de late kant. Ik heb gewoon nog niet de Christmas spirit te pakken denk ik.
Alhoewel ik ook niet zit te niksen. Nee ik ben druk bezig met haken. Ik maak valletjes voor mijn ramen en ik heb wel heel wat meters nodig. Inmiddels heb ik er twee af en hoop die deze week nog te kunnen ophangen.

Terug naar mijn kerstkaart. Ik heb deze heel clean en simpel gehouden waardoor ik hem toch wel mooi geworden vind.

DSC08866

Materialen: Cardstock, Carta Bella Christmas Wonderland, Marianne Design LR0122, Color Box Cat’s Eye Ink, brad, pearls, fiber.

This entry was posted in 13x13, Brads, Card, Cardstock, Carta Bella, Christmas, Christmas Wonderland, Color Box Cat's eye ink, Die, LR0122 Poinsetta, Marianne Design, Materiaal, Parels, Thema's. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.