Christmas

Ik vind de kersttijd altijd zo gezellig met de post. Je krijgt veel kaartjes, ook zelfgemaakt, en ik maak er zelf ook wel veel.
In een grijs verleden maakte ik van elke kaart een 2e zodat ik die in een boek kon bewaren. Nu doe ik dat niet meer, het kost me gewoon te veel tijd. Gelukkig zitten we nu ook in het digitale tijdperk van fotograferen, dus hoef ik niet alles meer dubbel te maken.

DSC08877

Materialen: Cardstock, Magnolia papers, Die Nesting Star, Joy!Crafts Randen Winter, plaatje Studio Light, Color Box Cat’s Eye Ink, brad, pearls.

This entry was posted in 13x13, Brads, Card, Christmas, Color Box Cat's eye ink, Die, Diversen Dies, Joy! Crafts, Magnolia papers, Materiaal, Nesting star, Parels, Punches, Randen Winter, Round corner, Studio Light, Thema's, Vintage plaatje. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + ten =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.