Life is a Party, Dress Like it!

De laatste tijd heb ik het wat druk gehad en daardoor niet veel kunnen knutselen in mijn knutselhokje. Of zoals het ooit door mijn gezin werd gedoopt; het “Scrapadise”.

Gelukkig heb ik weer wat tijd gevonden en doe deze maand weer mee met de ATC swap van Noor!Design.

Het thema van de swap is “Life is a party”. Daar heb ik dus echt over moeten nadenken want hoe zou ik dat uitvoeren. De tekst heb ik als quote gevonden op het internet en daarna was de rest zo klaar. Het papier en de Hedera stans zijn van Noor!Design.

DSC08742

Materialen: Cardstock, Joy!Crafts ATC block Floral + Klimop Die, Marianne Design LR0291, Color Box Cat’s Eye Ink, Bloemetjes, Brads, Paperclip kleerhanger.

This entry was posted in ATC Block, ATC Cards, Bloemen, Brads, Cardstock, Color Box Cat's eye ink, Color Core, Die, Die, Floral, Joy! Crafts, Klimop, LR0291, Marianne Design, Materiaal, Paperclip kleerhanger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 20 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.