Summer Breeze

De ATC swap van Noor!Design op Facebook is voor deze maand “Summer Breeze”.

Als ik aan Summer Breeze denk zie ik in gedachten wuivende palmbomen en cocktails, met een schijfje citrusfruit op de rand, en lange zomeravonden. Dat heb ik in mijn ATC kaartje verwerkt. Palmboom plaatje van het internet gehaald en ingekleurd met Spectrum Noir stiften. Het zand is gecreëerd met strooizand.

Juli 2015

Materialen: Cardstock, Joy! Crafts Seashore + Cocktails Die, Spectrum, Noir EB8+EB5+EB3+JG6+JG2+JG1+CT4+CT3+CT2, Color Box Cat’s Eye Ink, brads, strooizand.

This entry was posted in ATC Cards, ATC Swap, Brads, Cardstock, Cocktails, Color Box Cat's eye ink, Die, Joy! Crafts, LR0230, Materiaal, Noor & Zo, Seashore paperbloc, Spectrum Noir, Strooizand, Thema's. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.