Tempus Fugit

Voor Hobbycompleet de Duif heb ik weer een aantal dingen gemaakt. Dit keer met de prachtige Vintage papierlijn van Maja Design.

Ik ben in het bezit van een aantal zeer oude foto’s van mijn familie. de foto’s zijn van beide kanten van mijn familie. Mijn vader had altijd nog het idee om een stamboom te gaan maken en was dus al bezig met het achterhalen van foto’s en informatie. Helaas heeft hij daar niet te tijd voor gekregen om de stamboom uit te zoeken.
Ook van mijn moeders kant zijn er nog een aantal heel oude foto’s. Daar zou ik graag een stamboom van willen gaan maken. Alleen zouden er dan toch meer uren in de dag moeten.
In ieder geval die foto’s wilde ik er nu wel voor gebruiken en ik vind ze zelf er ontzettend goed bij passen. Overigens de foto’s op deze layout zijn van de moederskant van mijn vader.

DSC06627

Materialen: Cardstock, Maja Design Vintage Autumn Basics, Marianne Design LR0120, Rondhoek pons, Color Box Cat’s Eye Colonial Blue.

Leave a Comment

four + 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.