Some things never change

Ik ben niet fotogeniek. Dat heb ik altijd al geweten, terwijl iedereen zegt dat het wel meevalt.

Op zoek naar leuke foto’s kijk ik regelmatig alle fotoboeken nog eens door. Als ik dan naar de vele foto’s van mezelf kijk die vroeger gemaakt zijn, sta ik er toch wel vaak op terwijl ik “gekke bekken” trek. Ik weet gewoon niet hoe ik moet kijken en vooral niet hoe ik zo natuurlijk mogelijk op een foto moet komen. Ik heb dat blijkbaar niet in me. Wel dat ik kennelijk altijd gek moet doen. Gelukkig hebben we tegenwoordig digitale camera’s en kun je heel veel foto’s maken, die je niet hoeft te laten ontwikkelen en afdrukken, in de hoop dat er eentje goed is.

Zo ook bij deze sessie. Er moest een goede foto van me gemaakt worden voor in het Simply cards & Papercraft magazine. Mijn oudste heeft vele foto’s gemaakt en gelukkig zaten er ook wel goede tussen. Als onderdeel van mijn 52 weken project vond ik dat ook dit er tussen moest zitten in een layout. Immers dit is wie ik ook ben. Soms een beetje maf en een beetje gek maar ook vooral gewoon kunnen zijn.

Week 20 juni 2

Materialen: Cardstock, Bo Bunny Serenity, Cheery Lynn Design Die Sweet Williams + Ivy Corner Flourish + Fanciful Flourish, Memory Box Die Tropical Leaf, Color Box cat’s Eye ink, brads, jute.

This entry was posted in 30 x 30, 52 weeks project, Bo Bunny, Brads, Cardstock, Cheery Lynn Die, Color Box Cat's eye ink, Fanciful Flourish, Ivy Corner Flourish, Jute, Memory Box Die, Serenity, Sweet Williams Flower, Tropical Leaf. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.