Box

Mijn echtgenoot is inmiddels een fervent houtdraaier. Veelal maakt hij houten pennen, waar ook veel vraag naar is, maar maakt ook ander dingen. Wil je eens een kijkje nemen op zijn site, of misschien iets bestellen? De site kun je hier vinden.

Bij de pennen hoort een label dat het handgemaakt is, maar ook wat voor houtsoort er is gebruikt. Tja en is er dan veel keus is in houtsoorten heb je ook veel labels. Ik heb daar een klein doosje voor gemaakt waar alles in past. Om alles goed te sorteren heb ik index kaartjes gemaakt waar alle labels tussen zitten. Aangezien het vooral functioneel moest zijn heb ik niet te veel versiering gebruikt.

DSC00028

Materialen: Cardstock, Graphic 45 Communique, houten doosje, Glimmer Mist Coffee Shop, Color Box Cat’s Eye ink, round corner punch, lint, bloemen, brad.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.