Queen/Kings Day

Tja en toen was het al ineens april en dat bleek ook tijd voor een troonswisseling. Met Koninginnedag is er hier in de stad altijd een hele grote vrijmarkt. Dat was dit jaar ook niet anders ondanks de troonswisseling. Heerlijk om daar overheen te lopen, te kijken, te onderhandelen en te kopen. Meestal kom ik wel terug met wat leuke dingetjes.

Zo ook dit jaar en niet in de laatste plaats die leuke hoedjes. De hoedjes kregen we in ons favoriete DE Café. Daar zijn we gelijk mee op de foto gegaan zodat ik die aan onze oudste, die helaas dit jaar er niet bij kon zijn, in een leuk fotolijstje kon geven.
Bij thuiskomst vond mijn jongste dat ook onze Cion maar met een hoedje op de foto moest. Nou dat liet hij ook ook heel gewoon gebeuren.

week 16 30-04-2013

Materialen: Cardstock, Bo Bunny Olivia Collection + Vicky B, round corner punch, EK punch Binding Edge Edger, Prima Marketing flowers, Color Box cat’s eye ink, pearls, veertjes.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.