My birthday

Na alle drukte van afgelopen maanden heb ik eindelijk weer de tijd gevonden om verder te gaan aan mijn 52 weken project. Aangezien er in de afgelopen maanden best wel leuke dingen gebeurd zijn scrap ik daar eerst over en ga dan weer wekelijks verder.

Als eerste een scrap van mijn verjaardag in januari. Ik was op een gewone saaie maandag jarig, bovendien was het ook erg koud, want het had gevroren. Dus besloten we om mijn verjaardag een beetje te vieren in ons vaste DE café. Dat werd een heel feestelijk kopje koffie met een kaarsje waar ik heerlijk van genoten heb.

week 13 jan 2013

Materialen: Kraft cardstock, Canvas Corp Gourmet, Tim Holtz Paper Rosette flower strip+ mini paper Rosette flower strip, Creative Expressions Celebration Tickets stamps, bling swirl, knoopjes, scrappers floss, Color Box cat’s eye,

This entry was posted in 30 x 30, 52 weeks project, Canvas Corp, Color Box Cat's eye ink, Expressions Celebration Tickets, Gourmet, Knopen, Paper Rosette flower strip, Scrappers floss, Stempelinkt, ZVA swirl. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 18 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.