Pan Pastel kaart

Voor deze kaart heb ik Pan Pastels gebruikt. Prachtig om mee te werken. Je kunt door de manier van stempelen hierbij meer of minder diepte in je kleuren krijgen.

Voor de achtergrond heb ik wit kaarten karton gebruikt met een structuur. Daarna heb ik eerst gestempeld met kleurloze stempelinkt en vervolgens bewerkt met de Pan Pastel. Door de structuur in het papier krijg je ook meer kleurverschil in de achtergrond.

De stempel in het midden is op effen wit kaarten karton gezet. De ticketstempel is ook op wit kaarten karton gezet, nadat die was bewerkt met Pan Pastel, daardoor is dat weer een stukje dieper van kleur.

DSC05336

Materialen: Wit en rood kaarten karton, Docrafts Papermania Urban Stamp Square + Tickets, Kaisercraft Clear Stamp Tic Toc, kleurloze stempelinkt, Pan Pastel Permanent Red Ex. Dark + Permanent Red Shade

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.