Herfst

Afgelopen herfst hadden we al flink kou en ook al sneeuw waardoor je het gevoel kreeg al in de winter te zitten.

De herfst is een seizoen waar ik erg van hou. De kleuren en de geuren vind ik heerlijk. Daarom weer eens een layout gemaakt voor hobbycompleet de Duif met een herfstlook.

Dit keer heb ik gebruik gemaakt van een canvas, stempels en de PanPastels. Ik heb eerst een basisstuk papier op de canvas gezet en daarna de canvas behandeld met de stempels en de Pan Pastels. Het “stenen muurtje”is gemaakt met behulp van een embossingmal en wederom PanPastels.

Het “ijzerwerk”is gemaakt door ColorCore cardstock te schuren en vervolgens met een roestkleurige embossingpoeder te behandelen. Daardoor lijkt het wat ouder en roestig. De bladeren zijn gestempeld en daarna uitgeknipt.

DSC04615

 Materialen: canvas doek 30×30 cm, Maja Design Walking in the Forest, Tim Holtz Die hardware, blad stempel, Pan Pastels, embossingmal stenen, Marianne Design LR0122+LR0249+LR0192+LR0150, brads, cat’s eye cocoa

Leave a Comment

four × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.