Starbucks beker

Ik heb het al eens verteld, maar mijn oudste woont in Engeland. Afgelopen maanden was dat nog Wales maar is inmiddels verhuisd naar Stockport in de buurt van Manchester. Daar heeft ze een baan gekregen als redacteur bij een blad voor kaarten maken. Fantastisch gewoon als je je werk en hobby op die manier kunt combineren. Ze woont ook nog eens in de buurt van het kantoor en kan daar ook gewoon lopend naartoe. Ze is afgelopen maand hier een paar dagen geweest en bedacht dat ze onderweg naar het werk ook wel een beker thee (ze is een ontzettende theeleut) kan meenemen. Ze heeft een grote beker bij Starbucks gekocht en die kan je ook zelf een nieuwe wikkel geven aan de binnenrand. Tja en dus moest ik aan de slag om een nieuwe wikkel te maken met alle foto’s van ons erin. Nu is er niet erg veel ruimte dus het was wat erg “plat”scrappen maar de wikkel en beker is wel erg leuk geworden. De beker staat regelmatig te prijken op haar bureau zodat alle creatievelingen hem daar kunnen bewonderen.

 

Materialen: K&Company papier, Cheery Lynn flower swirl, label stans, stempel theepot, stempel inkt, cat’s eye cocoa.

This entry was posted in Cheery Lynn Die, Color Box Cat's eye ink, K&Company paper, Label Die, Stamp, Stempelinkt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.