Card met fiets

De neef van mijn echtgenoot was eind september jarig en hij was vanuit Amerika even overgevlogen naar Nederland voor een weekje. Hij is erg artistiek en gek op Nederland, daarom heb ik deze kaart voor hem gemaakt. ‘Vintage’ maar ook lekker Hollands zo met de fiets erop.

Hij vond de kaart prachtig en heeft me verzekerd dat die een de muur komt te hangen bij hem in New York.

Voor de fiets en de klok met wijzers, heb ik een mengsel van de kleuren embossing poeder gemaakt. Nadat ik het oppervlak geschuurd en bewerk had met kleurloze inkt heb ik de embossing poeder er lichtjes overheen gestrooid, zodat niet alles bedekt was. Hierdoor geeft  dat het grillige roestige effect dat ik wilde hebben.

Materialen: Cardstock en cardstock colorcore, Tim Holtz papers, Tim Holtz Die on the edge & weathered clock, Cheery Lynn Die Greepy gate & Flourish swirl, Marianne Design Die fiets & bladeren, embossingfolder muur, bloemen, brads, cat’s eye cocoa, embossingpoedermengsel bruin & roodbruin.

This entry was posted in 15 x 15, Bloemen, Brads, Cheery Lynn Die, Color Box Cat's eye ink, Color Core, Die, Embossingfolder, Embossingpoeder, Marianne Design, Papers. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.