Wijnfles label

Voor mijn 6e kaart in de Challenge van Only Christmas Cards op Facebook, heb ik gekozen voor een wijnfles label. Met dit label wil ik ook meedoen aan de Challenge van Dutch Doobadoo voor deze maand.

Het label is gemaakt van een super handige Dutch Doobadoo mal. Ik heb het label een vintage look gegeven.

DSC08912

Materialen: Kraft, Marianne Design Artic Winter + plaatje, Dutch Doobadoo Bottle Label, Spellbinders Lacey Ovals Dies, Star Dies, Couture Creations Ticket Die, Sizzix Alterations Holiday Greens Die, Color Box Cat’s Eye Ink, Kant, bloemen, pearls.

This entry was posted in Alterations Thinlits Holiday Greens, Artic Winter, Bloemen, Bottle label, Cardstock, Challenge, Christmas, Color Box Cat's eye ink, Dutch Doobadoo, Dutch Doobadoo, Kraft, Lace, Lacey Ovals, Marianne Design, Materiaal, Only Christmas Cards, Paperblock, Parels, Project, Sizzix Die, Spellbinders, Thema's, Ticket, Wijnfles label. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − eight =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.