Kerstkaarten

Vandaag maar eens een paar kerstkaarten die ik de laatste tijd heb gemaakt. Elke maand maak ik er eentje voor een challenge, maar het lijkt er nu op dat we misschien in december op een kerstmarkt gaan staan.

De kerstmarkt zal hier in het dorp worden georganiseerd en mijn echtgenoot zal er komen staan met zijn houten pennen en ik met kaarten. Lijkt me reuze leuk om te doen. Dus ik moet nu wel wat extra kaarten gaan maken.

Ik had vorig jaar onderstaande stans gevonden op het internet. Een glas wat op een Santa pak lijkt. Ik vond die zo leuk, maar nog steeds niets mee gedaan.

Je ziet nu wel, en betrekkelijk snel klaar. Op zo’n label met een takje groen, meer heeft het niet nodig vind ik.

Deze kaart had sterren nodig voor de challenge. Die heb ik op het bandje gemaakt. Verder heeft dit papier ook niet veel versiering nodig want het is van zichzelf al mooi genoeg.

Als je de kaart uitklapt is het een pop-up, met uiteraard ook sterren.

Als laatste kaart heb ik een kaart met tickets en postzegel. Ook dit kaartje is voor mijn doen eenvoudig, maar soms is eenvoudig ook mooi. “Less is More”.

Materialen: Cardstock, Maja Design Happy Christmas, Nelly Snellen Twist en Pop Card Die, Studio Light Ultimate Scrap Collection + Winter Charms Die, CraftLab Label Die + Sentiment Stamp, Marianne Design LR0122, Spellbinders That’s the Ticket Die, Crafter’s Companion Gemini Sentiment Stamp + Die Fun-Filled Christmas, Diverse Dies Santa Glas, Tim Holtz Distress Oxide Ground Espresso, Gesso wit, Meeldraden, Sisal.

Leave a Comment





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.