Edinbvrgh deel 3

Vandaag laat ik het laatste deel zien van de mijn boekje over Edinburgh.

Ik heb de inhoud wat rustig gehouden in de scrapstijl. Meestal ben ik wel wat uitbundiger, maar het papier is wat druk en dan zou het allemaal te druk en te vol worden. Ik wil ook graag de foto’s goed kunnen laten zien.

Ook hier weer een extra verstopplekje voor wat foto’s.

Het uitzicht bovenop het kasteel is echt fantastisch, zeker met het mooie heldere weer wat wij hadden.

Hier hebben we de bekende Greyfrairs Bobby. We zijn ook nog naar de Fudge winkel geweest. Allerlei smaken en met de hand ter plekke gemaakt.

Ook aan de rechterkant heb ik een extra pagina gemaakt waar de journaling in verstopt kan worden. Vanuit “The Weaving Museum” heb ik een paar stukjes stof meegenomen en die in het boekje verwerkt. Trouwens daar in het museum worden nog steeds de kiltstoffen geweven. Geweldig om te zien, die grote weeftoestellen.

Zelf heb ik nog een nieuwe kilt omslagdoek meegenomen. Die zijn zo lekker warm in de winter. Kan ik beslist aanraden als je eens de gelegenheid hebt om naar Edinburgh te gaan.

Ik hoop dat jullie mijn boekje leuk vinden. Ik wel om te maken. Misschien geeft het je inspiratie om er eens naar toe te gaan. Ik zou zeggen, moet je gewoon doen!

Leave a Comment

twelve − 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.