Servetring

De Sizzix Die Rose van Susan’s Garden is best erg groot. Eigenlijk vind ik die te groot voor op een kaart. Dus ben ik gaan zoeken naar een alternatief. Anders dan een scrappage. Daar kan die prima op maar dan moet de pagina ook niet in een boek worden bewaard. Dat is gewoon zonde van die mooie roos.
Ik heb er een eenvoudige stijlvolle servetring van gemaakt.

Bij het maken van de roos had ik een breed laag amuseglaasje zodat wanneer de roos klaar was deze daarin goed van vorm kon worden. Dat stond al erg leuk, zodat ik het idee kreeg om zo maar een paar glaasje op de kersttafel te gaan zetten. Nadat de servetring klaar was dacht ik dat ik die ook maar daarvoor moest gaan maken.
Ik heb dus nog heel veel werk te doen voor de kerst.

DSC07355

Materialen: Cardstock, rood papier, Sizzix Thinlits Die Set Flower Rose,
Marianne Design LR0181.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.