Destination

Afgelopen weekend was ik een paar dagen bij mijn dochter in Engeland. Dit keer was ik samen met mijn echtgenoot. Het was weer heel gezellig en we hebben van alles gedaan en gezien. We zijn onder andere naar het Peak District geweest. Een prachtig natuurgebied met toch wel hele forse heuvels en bergen. Wat ook heel prettig was, het weer zat die dag mee. We hadden het mooi en droog.
Uiteraard weer genoeg foto’s gemaakt waar ik wat mee kan doen. Je blijft daar ook wel fotograferen aangezien het uitzicht na elke hoek weer anders is.

Nu ben ik al een aantal keren daar geweest en wil toch al die belevenissen vast leggen maar steeds geen tijd om een boekje te maken. Deze week heb ik daar wel de tijd voor gevonden en ben ik begonnen met een boekje. In het boekje komt een ringband, zodat ik van elke reis die ik naar mijn dochter maak een aantal pagina’s kan toevoegen. Net zo lang tot het vol is en dan zal ik vast wel weer een ander boekje maken.

Dit boekje heeft de maat van 15×15 cm. Voor de rug heb ik 2 stroken gesneden van 4×15 cm waar de ringband op bevestigd zal worden. Voor de materialen heb ik gekozen voor bronskleur omdat die beter bij het papier passen.

DSC06555

DSC06562

Materialen: Board karton 2x 15×15 cm en 2x 4×15 cm, Reminisce Expedition Destination, Tim Holtz Idea-ology Ring Binder Large + Ring Fasteners + Swivel Claps + Ornate Plates, metal corners, Color Box cocoa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.