Receptenbox

Een aantal jaren gelden vond ik dit vierkante blikje. Het was rood/wit geblokt en bovenop zat een grote metalen strik. Ik vond het zo’n leuk blikje dat ik het heb gekocht en bewaarde daar mijn favoriete recepten in op gescrapte kaartjes. De buitenkant bleef echter onveranderd, omdat ik nog geen idee had wat ik ermee wilde doen.

Met de scrapkampioenschappen van Creabest kwam een opdracht om iets te veranderen.
Eindelijk wist ik wat ik met het blikje wilde doen. En met het papier van My Minds Eye, vind ik het een prachtig blikje geworden.

Kijk hier voor meer foto’s van de binnenkant en de receptenkaartjes.
Lijn: My Minds Eye Lost and Found. Embelishments: Bloemen, brads, kant, cupcake punch, Creatables swirl, gesp.

2 Comments

 1. Maud on September 5, 2012 at 19:58

  Hallo

  Ik heb ook een metalen blik waar ik een receptendoos van heb gemaakt.
  Nu ontbreken alleen de kaartjes nog. Ik heb op internet gezocht maar niets gevonden. Alleen in buitenlandse site’s heb ik mooie en leuke kaartjes gevonden voor de recepten op te schrijven maar die zijn ontzettend duur. Mijn vraag is nu wat heb jij gebruikt.
  Je noemt hierboven gescrapte kaartjes. Kun je eens een voorbeeld geven.
  Want nu heb ik een mooi lege receptenbox. 🙂

  Hartelijk dank

  Met vriendelijke groet,
  Maud

  • admin on September 15, 2012 at 16:33

   Hallo Maud,
   Bedankt voor je reactie en leuk dat je op mijn site hebt gekeken. Ik heb de blog weer op de site gezet met een link naar de andere foto’s. De kaartjes heb ik allemaal zelf op maat gesneden. Op de voorkant het recept met foto en op de achterkant staat de uitwerking. Ik hoop dat je er zo voldoende inspiratie mee opdoet.
   Groetjes Ineke

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.