Chocoladerol met mint

Laatst had ik weer wat lekkers uit mijn nieuwste bakboek gebakken. Dit keer was het een chocoladerol gevuld met mintslagroom.

De truc hier was om de After Eight in de slagroom te laten smelten, en dan een nachtje koelen in de koelkast.

Een biscuitbodem is vrij snel gebakken. Eigenlijk is dat best ideaal gebak om te serveren als je later op de dag visite krijgt. Moet je natuurlijk wel voor een andere vulling kiezen.

In de tussentijd kun je dan de room kloppen en als het gebak is afgekoeld, gelijk vullen. Dan strak oprollen en in de koelkast laten opstijven. Vlak voor het serveren nog even wat versieren met wat chocoladesliertjes.

Het was echt heerlijk, fris door de mintsmaak, maar toch niet te overheersend. Ik zal het zeker nog eens maken.

Materialen: Baksels, Chocolade, After Eight.

This entry was posted in Baksels, Chocoladerol met mint room. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + thirteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.