Blueberry Cheesecake

Laatst vertelde ik al dat ik een nieuw bakboek heb. Dat is het boek “De 100 allerbeste recepten van Rutger Bakt”. Er staan zo veel lekkere dingen in!

Wat ook leuk is, is dat er een wedstrijd aan verbonden is. Je moet dan een foto van je baksels uploaden op Instagram en wie weet win je dan een prijs in januari. Dat lijkt me reuze gaaf. En bakken is niet echt een straf voor mij hoor.

In het boek staat ook een recept voor sloffen. Daar had ik nog steeds geen vorm voor. Stond nog op mijn verlanglijstje. Dat heb ik nu dan toch maar gekocht. En eigenlijk is het helemaal niet zo veel werk om een slof te maken.

Traditioneel wordt er amandelspijs meegebakken in een slof. Maar aangezien ik daar echt niet van hou, net als marsepein en zo, heb ik banketbakkersroom meegebakken. En dat is echt net zo lekker.

Ik ben dol op cheesecake, de ongebakken versie. De combinatie met de blueberry compote is echt heerlijk. We hebben er dan ook echt van gesmuld.

This entry was posted in Blueberry Cheesecake. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.