Advents kalender

Advent, het is al bijna weer zover. Dan begint het echte aftellen naar de Kerstmis. Ik kan het me haast niet voorstellen. Het jaar vliegt voorbij. We hebben dan ook best wel een druk jaar gehad door de verhuizing. Maar we zijn nu echt helemaal gesetteld.

Dus tijd voor de advent. Voor de kinderen had ik in een heel grijs verleden, om precies te zijn 30 jaar, al adventskalenders gemaakt. Die worden nog steeds gebruikt. Dat is wel het mooie ervan.

Voor onszelf heb ik er dit jaar eentje gemaakt.

Ik had vorig jaar, wel wat aan de late kant, een doe het zelf pakket gekocht. Tenminste de kalender zelf. Was geen papier bij. Maar ik had door alle drukte gewoon geen tijd om de kalender te maken. Gelukkig dit keer wel.

Ik heb papier gebruikt van Carta Bella. De grote sneeuwvlok in het midden en de nummers op de doosjes heb ik bespoten met Glimmermist Silver Sugar. De doosjes met papier bekleden was wel even een klusje, want ik moest er eerst een mal van maken.

Nu moet de versiering nog, maar het wachten was op de levering van wat leuke spulletjes. Dat is inmiddels gekomen, dus ik kan er weer mee verder. Het gaat lukken dit jaar, om op 1 december te starten met de advent.

Materialen: Adventskalender, Carta Bella Winter Market, Glimmermist Silver Sugar.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.