Chocoladetruffels

Het is je vast al opgevallen dat er nu ook andere dingen op mijn blog staan in plaats van scrappen. Ik ben op het moment namelijk ook weer helemaal in de ban van bakken. Ik heb dan ook een fantastische keuken, eigenlijk is het een soort woonkeuken, die ook uitnodigt om er veel in te werken.

En ik heb sinds kort ook weer een nieuw bakboek ( ik had er nog niet genoeg), waar ik veel uit bak. Er staan fantastisch lekkere dingen in. Dit keer heb ik chocoladetruffels gemaakt. Dat is wel even een klusjes, maar dan heb je ook echt wel iets. Ze zijn goddelijk!

Ik heb een super oud serviesje van mijn oma gebruikt voor de foto. Dat stond bij haar altijd in de keuken op een theelichtje. Het is wel in elkaar gelijmd, maar is evengoed voor mij nog steeds pure nostalgie.

En de truffels? Die heb ik niet lang kunnen bewaren in de koelkast, daar waren ze te lekker voor.

This entry was posted in Chocoladetruffels. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + 18 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.