Edinbvrgh once upon a time…

In april zijn we een paar dagen in Edinburgh geweest. Ik ben daar al een keer geweest met mijn jongste en ik wilde er beslist nog eens een keertje naar toe.

Dat was dus dit jaar, samen met mijn echtgenoot. We hebben echt genoten, en het weer zat behoorlijk mee. Zon, droog en echt terrasweertje.

Het was de bedoeling, als ik weer thuis was, om zou gauw mogelijk een journal ervan te maken. Maar ja mezelf kennende bleef het toch weer wat langer liggen. Tot er de zomerchallenge op Facebook kwam. Meteen wist ik dat ik deze foto’s ervoor zou gebruiken.

Eerst moest het boekje gemaakt worden. Daarvoor heb ik kraft gebruikt. De aanwijzingen waren goed en het wilde dan ook goed vlotten om het boekje te maken.

Uiteindelijk werd het een heel boekwerk, wat je uit elkaar kunt klappen, met allerlei vakjes en pagina’s.

Echter ik wilde graag ook nog een journaling erin verwerken en heb daarom aan beide kanten een extra pagina gemaakt, waar de labels achter verstopt zitten voor de journaling.

Dat is nog niet duidelijk in het basis model, aangezien ik pas later besloot om dat toe te voegen. Dat zie je dus later als ik aan de inhoud van het boekje toe ben.

This entry was posted in Scrappers floss. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − seven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.