Edinbvrgh deel 2

Je zult je wel afvragen of ik steeds Edinburgh niet verkeerd typ, maar dat is niet helemaal het geval. Het is namelijk zo dat ze in de stad, op borden etc, dit lettertype gebruiken als de u vorm. Dat vond ik wel erg leuk en ook passend bij de voorkant van mijn boekje.

Voor het papier heb ik Story Book van Kaiserkraft gebruikt. Dat vond ik uiteindelijk het beste passen bij de foto’s. Ik had ook nog een kleine gesp liggen en met een klein stukje nepleer de sluiting gemaakt.

De 1e opdracht was een “Message in a Bottle” en een quote. De “Message in a Bottle” zijn de 2 kleine whiskey flesje, die ook echt gevuld zijn met whiskey. De quote erachter is: There are no stars zo lovely as Edinbvrgh street-lamps.

Maar ik heb nog een andere quote, die zeer belangrijk is en die op op een pagina verwerkt.

Er waren nog een tweetal opdrachten, maar omdat ik het boekje niet op tijd klaar had zal ik ze ook niet verder meer benoemen.

Dan is dit het boekje. Ik begin aan de linkerkant.

Dit is de rechterkant.

Verstopplekjes voor nog meer foto’s.

De pub, waar vele beroemde schrijvers hun inspiratie op hebben gedaan, zoals ook J.K.Rowling.

We hebben ook vreselijk veel lol gehad, om een verkleedsessie te doen. De kleding die we aanhebben komt ook de Jakobieten periode. De hou erg veel van de boeken en films van Outlander, dus perfect passend.

Dan tot slot daarachter heb ik de tags gedaan voor de journaling, in een extra pagina. De tag zitten verstopt achter de boeken. Ik moet ze alleen nog beschrijven, maar dat is het werk niet meer.

Morgen laat ik de rechterkant van het boekje zien.

This entry was posted in Scrappers floss. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.