La Vie est Belle

Afgelopen maand had ik weer een leuk pakketje van Jacobi Hobby & Creatief ontvangen, om wat van te maken. Een pakket in het vakantie thema.

Allereerst heb ik gekozen voor Parijs. Ik ben er ooit geweest en ik vond het een fantastische stad. We waren er een week, maar dat was eigenlijk veel te kort. Er was zoveel te zien! Ik zou er beslist weer eens naar terug willen.

Ik heb het plaatje uit gestanst met behulp van de cirkel van de wereldbol. Dat weer gemat op rood. De tekstlabel kan er uit geschoven worden. Dan kan je eventueel nog iets op het label schrijven.

Materialen: Linnenkarton, Marianne Design LR0606 + LR0604 + Craftstencil PS8034 + knipvel, Joy!Crafts Endless Love, Color Box Cat’s Eye Ink, kant.

This entry was posted in Cardstock, Color Box Cat's eye ink, Design Team, Die, Jacobi Hobby & Creatief, Joy! Crafts, Lace, Linnenkarton, LR0604 Filmstrip, LR0606 Globe, Marianne Design, Materiaal, PS8034 Craftstencil. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.