Waai eens lekker uit…

Gisteren hadden we een fantastisch mooie dag. Ik denk dat de stranden ook wel goed vol zaten. Wij konden door de hete zon helaas niet op het terras zitten, het was er zo heet!

Gelukkig heb ik nog een klein besloten plaatsje achter, waar het wel heerlijk zitten was. Daar is het koel en dat was voor de honden ook wel zo prettig.

Onderstaande kaart, had ik nog gemaakt voor Jacobi Hobby & Creatief, en past uitstekend bij het mooie weer. Een heerlijk strand thema.

Ik had nog nooit een “Easel” gemaakt, dus dit werd de 1e keer. Nou kreeg ik laatst de nieuwsbrief weer van Heartfelt Creations en daar stond een hele leuke “Easel” in, die ik beslist wilde proberen te maken. Ik heb de maten wel wat aangepast zodat mijn plaatje er goed in past.

Om het wat meer bijzonder te maken heb ik een festonsteek rond het plaatje gemaakt. Dat was wel even een klusje aangezien het niet zo makkelijk gaat op het linnenkarton. Maar het is gelukt en ben best tevreden met het resultaat.

Materialen: Linnenkarton, Pretty Paper Bloc Seabreeze, Spellbinders Classic Circle, Marianne Design stempel CS1024 + Die LR0596 + LR0597, Plaatje Mattie’s Mooiste, Color Box Cat’s Eye Ink, stempelinkt, touw.

Leave a Comment





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.