Nieuwe woning

Vorig weekend had ik van Jacobi Hobby & Creatief een leuk pakket toegezonden gekregen om wat van te gaan maken. Daar heb ik eerst het weekend de tijd voor genomen om over na te denken. Bovendien had ik het toch ook te druk met andere dingen om de rust te nemen en te gaan scrappen.

Onderstaande kaart is dan ook de 1e die ik voor ze heb gemaakt. Het design papier heb ik aan de binnenkant van de kaart geplakt en de rest verder eenvoudig gehouden. Daardoor komen de boerenschuren prima tot zijn recht.

Het is echt een kaartje geworden, als je niet al te veel tijd hebt, om snel nog even te maken.

Materialen: Materialen: Linnenkarton, Design papier, Jeanine’s Art Spring Landscape  Cutting Die Houses on the Horizon, AliXpress Snijmal tak, Color Box Cat’s Eye Ink Cocoa, eyelet, lint.

This entry was posted in 10x13, AliExpress Die, Cardstock, Color Box Cat's eye ink, Die, Eyelets, Houses on the Horizon, Jacobi Hobby & Creatief, Jeanine’s Art Spring Landscape, Linnenkarton, Lint, Materiaal. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 9 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.