Christmas Hoodie

Een tijd geleden was ik een dagje bij mijn jongste dochter om te knutselen. Zij heeft ook veel hobby spulletjes, maar toch is het lastig om te bedenken wat je allemaal mee moet nemen.

Ik ben dus voor de optie kleuren gegaan. Ik hoefde alleen maar een paar plaatjes en mijn Copic markers mee te nemen. En als je dan zo bezig bent, dan vliegt zo’n dag om.

Wel heb ik die dag een aantal plaatjes kunnen kleuren, waarvan onderstaande hoodie er eentje van is. Ik heb er nu dus een paar op voorraad, die binnenkort op de kerstkaarten verwerkt kunnen worden.

Afgelopen maand moesten er ook weer 2 kerstkaarten in de map, op Facebook komen. Ik heb dus een plaatje van een hoodie hiervoor gebruikt.

Ik ben altijd een tijdje aan het schuiven met papier, lintjes en stansen om te zien wat het beste past op de kaart. Het is niet gezegd dat het dan ook zo gaat worden. Vaak verandert het gaande weg toch weer in iets anders.

Dat is ook hier te zien. Ik had het idee om er knoopjes op te verwerken, maar dat stond toch niet zo heel leuk op de kaart. Dat heb ik dan ook maar weggelaten.

Inmiddels staan en er nu 5 kerstkaarten in mijn map, en aan het eind van het jaar moeten er 30 kaarten in staan. Dan heb ik tegen die tijd wel een hele mooie voorraad.

Materialen: Kraft, Simple Stories Simple Vintage Christmas, Studio Light Denim Saturdays card stans, Cheery Lynn Pair of Ferns Die, Hulst Die, Marianne Design LR0122, Hoodie stamp, Copic Markers, Color Box Cat’s Eye Ink, besjes, lint.

Leave a Comment





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.