Tags of 2018

Ik heb nog een paar Tags van 2018, die ik niet heb laten zien. Met deze Tags heb ik ook meegedaan aan de challenge op Facebook.

Als eerste heb ik hier een flessenhanger Tag. Het is altijd leuk, als je een fles van iets cadeau doet, om die leuk te versieren. Dat kun je op allerlei manieren doen, maar ik heb dit keer gekozen om er een label aan te hangen.

Door het papier geeft het je gelijk een heerlijk winters gevoel. En laten we vooral niet vergeten die heerlijke “Hot Cocoa”op het plaatje. Vind ik ook zo lekker om te drinken als het koud en guur weer is.

Onderstaande Tag heb ik in Halloween stijl gemaakt. Dit was de Tag voor augustus. Ik hou wel van Halloween om mee te scrappen. Ik vier het zelf niet, maar stuur vaak wel een kaartje, in de tijd, naar mijn dochters.

Ook hiervoor heb ik weer restjes papier gebruikt. Het papier hiervoor is van Magnolia Design en is al een wat oudere papierlijn, maar doet het er wel goed op.

Materialen: Cardstock, Studio Light Winter Feelings, Magnolia Design Halloween, Craft Dies Frosty Border, Marianne Design LR0122 + LR0403, Cheery Lynn Die Pair of Ferns, AliXpres Die, Vleermuis Die, Color Box Cat’s Eye Ink, Glimmermist Black Magic, bloemen, verbandgaas, kant, lint, brads, rietjes, lettertang.

Leave a Comment





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.