Maart Tag

Het is alweer de maand maart en hier is het best nog erg koud. We hadden gisterenavond zelfs nog erg veel natte sneeuw, met bijbehorende temperatuur. Overdag was het ook niet veel warmer en dus heerlijk weer om weer aan het scrappen te gaan.

Ik heb de tag voor de maand maart, met doily, gemaakt met een knipoog naar het voorjaar. Ik moet zeggen dat ik nu best wel uitkijk naar het voorjaar. Alles begint alweer wat groen te worden en de voorjaarsbollen komen al flink boven de grond. De vogels zijn ook al weer zo vrolijk aan het fluiten, in de vroege morgen.

De tag heb ik gemaakt met de mooie papierlijn van Studio Light, Romantic Botanic. Op de tag moest ook een doily. De doily die erop zit heb ik kant en klaar gekocht. Deze doily is niet zo’n dun taartrandje. Het papier is een stuk steviger en glanst ook wat lichtjes. Persoonlijk vind ik deze wel heel erg mooi. Ik denk dat ik er van de week nog maar een paar moet gaan halen in de winkel.

Op het A4 papier van Studio Light, zit ook een paar plaatjes van de varen, plant en vogel. Die plaatjes wilde ik in de filmstans hebben. Ik heb het plaatje ingescand en op maat gemaakt op de computer. Daarna weer in kleur printen, en het paste er perfect in.

De bloemetjes van kant die erop zitten, heb ik ooit eens gekocht omdat ik ze zo leuk vond. Nooit vond ik er een bestemming voor, maar ze passen nu perfect qua kleur bij dit papier.

Materialen: Kraft, Studio Light Romantic Botanic + Denim Saturdays Die blad + plaatje, Craft Emotions Die varenblad, Filmstans, Color Box cat’s Eye Ink, doily, twine, kantbloemen, pearls.

Leave a Comment





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.