To someone special this Christmas

Al maanden had ik die schattige houten klembordjes al in huis. Weliswaar zat er een ander kerstkaartje op, maar ik wilde er andere kaartjes op maken. Ik heb wel dezelfde enveloppen gebruikt.

Ik heb onderstaande kaarten voor onze dochters gemaakt. Ik vond de stempel van de “Foute” kersttrui in dezelfde winkel als de klembordjes. De stempel vond ik zo schattig. Het inkleuren was wel wat priegelig, maar ach het houd je wel even bezig. De stempel van de kerstman is van Wild Rose Studio. Die maken altijd ook van die schattige stempeltjes.

Al met al ben ik wel even mee bezig geweest met kleuren en vond ik het ook leuk om te doen. Ik geef mezelf meestal niet zo de tijd daarvoor. Toch moet het het wel vaker gaan doen. Het ontspant echt wel, om zo ingespannen bezig te zijn.

Materialen: Kraft, Scrappapier kerst, Marianne Design LR0122, Joy!Crafts Die Bille’s Florishes, Die hulsttakje, Wild Rose Studio stamp, Foute kersttrui stamp, Color Box Cat;s Eye Ink, Copic markers, houten klembordjes, pearls, meeldraden.

Leave a Comment





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.