Notenhouten pen

Deze keer heb ik iets heel anders. Een notenhouten pen die gemaakt is door mijn echtgenoot. Hij is houtdraaier en maakt pennen, vulpennen, schalen etc. Zijn blog over het hout draaien vind je hier.

Ik had deze week een coffee date met mijn manager. Omdat ik gestopt ben met werken, was dit een afsluitend gesprek.We hadden een heerlijke coffee in mijn favoriete coffee café.

Ik wilde graag nog iets geven als dank voor alles wat hij voor me heeft gedaan op het werk. Dus heb ik mijn echtgenoot gevraagd een mooie pen te maken.

Mijn manager heeft veel fruitbomen in zijn tuin, maar ik twijfelde wat ik voor hout zou willen. Het leek me wel leuk om iets van fruithout, zoals pruimenhout, daarvoor te nemen. Toch vond ik het pruimenhout iets te licht naar mijn zin en heb uiteindelijk gekozen voor notenhout. Doordat het is afgewerkt met gunmetal geeft het een mooie stoere uitstraling.

Ik heb het doosje met zijn initialen laten graveren in een mooi lettertype.

Ik kreeg ook een pen van de baas, omdat ik afscheid nam. Mijn manager gaf toe dat hij met die pen flink onderdeed voor de pen die hij kreeg en waar hij erg blij mee was. Een beetje is dat misschien ook wel zo, maar ik heb nu wel een echte Parker gekregen, en die heb ik nog nooit gehad.

This entry was posted in Scrappers floss. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 9 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.