Give a girl the right shoe…

Ik doe al een tijd mee aan een soort “challenge” om echte post te versturen. Dat gaat via Instagram. Gezellige post ontvangen is altijd leuker dan die saaie zakelijke post. Ik geef toe het heeft me de laatste tijd behoorlijk aan tijd ontbroken om voor iedereen een kaartje te maken, maar dan kocht ik wel een superleuk kaartje om te versturen.

Op de lijst met adressen stond ook mijn jongste en die was deze week aan de beurt om een kaartje te ontvangen. Nu de feestdagen voorbij zijn had ik ook weer de tijd om een kaartje te maken.
Mijn dochter is gek op schoenen, en dan ook het liefst van die High Heels. Dus leek het me leuk om daar iets mee te doen.

Ik ben nog niet zo gedreven met kleuren met de Copic Markers, maar ik vind wel dat het goed gelukt is om de laars te kleuren.

Het geheel had ik in een gepimpt tasje gedaan, passend van kleur. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie in ons favoriete koffie café, heeft ze de kaart gekregen met een paar leuke hebbedingetjes. Mijn echtgenoot heeft het houten label gemaakt met behulp van een brandapparaat.

Materialen: Kraft, My Mind’s Eye Lost & Found, Marianne Design LR0326 + LR0403, Joy!Crafts 8-punts stencil + Bille’s Flourishes Branche, plaatje + quote internet, Copic Markers, Color Box Cat’s Eye Ink, Glimmer Mist,brad, bloemen.

Leave a Comment





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.