Echte post

Eindelijk weer een post van me op mijn blog. Dat is al even geleden. Dat komt omdat ik erg druk ben met schilderen in huis. Dat kost zoveel tijd. Ik heb ook zoveel deuren en hout wat moet worden geschilderd. Aan de andere kant, het knapt wel heel erg op, het is zo mooi opgefrist.

Via Instagram ben ik in een groep gekomen die echte post verstuurd. Elke 2 weken krijg je 2 adressen waar je dan een kaartje naar toe moet sturen met iets leuks erin. Zo leuk vind ik dat!
Het is een grote groep van ruim 40 personen. Dan krijg je gewoon een brievenbus vol met leuke kaartjes.
Dat is dan gewoon een feestje in je brievenbus. Daar kan ik nu al naar uitkijken.

Op Instagram heb ik gekeken naar het “moodboard” van degene waar ik kaartjes voor moest maken. Dat maakt het dan net iets persoonlijker als het kaartje daarbij aansluit. Deze week heb ik dan ook de eerste kaartjes gemaakt en verstuurd. De envelopjes heb ik ook zelf gemaakt en wat versierd.

Materialen: Kraft, Maja Design Fika, Prima Marketing Sun Kiss, Joy!Crafts Craft Cocktail Flowers, Spellbinders Die D-Lites Coffeemug, Craft Emotions Die Branches + Fern, Alphabet Die, Color Box Cat’s Eye Ink, sentiment stamp, jute, brads, bloemen.

Leave a Comment





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.