Pasen

Vandaag heb ik al één paas presentje/kaart afgemaakt. Er is er nog eentje in de maak, in een andere kleurstelling. Daarna ga ik ze nog wel vullen met lekkere paaseitjes, maar dat doe ik volgende week als ik het cadeau geef. Dan laat ik ook het eindresultaat van beide bakjes zien.

Inmiddels heb ik dit ook al voor de challenge, van deze maand, op Tiets Creatieve Wereld gezet op Facebook.

Materialen: Materialen: Kraft, Dutch Doobadoo mal French Fries, Studio Light scrappapier, Cheery Lynn Easter Egg Die, Free Die Simply Cards & Papercraft, CraftEmoitions Die Branches + Frond, Color Box Cat’s Eye Ink, roosjes, brad.

This entry was posted in Scrappers floss. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.