Scrapbooker Magazine

Vorig jaar heb ik mijn hobbykamertje opgeknapt. Vlak daarna kwam ik een post tegen op de blog van Scrapbooker Magazine, een Canadees Scrapbook Magazine, dat je kon laten zien waar je hobbyruimte is. En vooral hoe die eruit ziet. Leek me leuk om dat eens te doen.

Ik heb dus foto’s gestuurd en een klein berichtje erbij. Al die tijd heb ik er niks van gehoord tot deze week. Vandaag sta ik dus op hun blog met mijn hobbyruimte waar ik alle mooie dingen rustig kan creëren.

Je kunt via deze link de blogpost vinden. Ik vind het super leuk om op die blog te staan.

This entry was posted in Scrappers floss. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.