We Wish You …..

Ik ben blij dat ik nog zoveel restjes kerst papier heb om mee te scrappen. Alhoewel ik er nu toch wel behoorlijk doorheen raak.
Geeft ook weer niet, aangezien het volgende maand tijd voor de Kreadoe is in Utrecht. Kan ik tenminste weer wat nieuwe papierlijnen aanschaffen.
Ik kijk er nu al naar uit om heerlijk een dagje te shoppen en de nieuwe trends te bekijken.

week-32

Materialen: Kraft, Maja Design Vintage Winter, Marianne Design LR0141 + LR0122, Sizzix Alterations Holiday Greens, Color Box Cat’s Eye Ink, Joy!Crafts plaatje Merry Christmas, kant, lint, brad, pearls.

This entry was posted in 14 x 14, Alterations Thinlits Holiday Greens, Brads, Card, Cardstock, Challenge, Christmas, Color Box Cat's eye ink, Die, Die, Joy! Crafts, Kraft, Lace, Lint, LR0122 Poinsetta, LR0141, Maja Design, Marianne Design, Materiaal, Merry Christmas, Only Christmas Cards, Paper & Pictures, Parels, Sizzix Die, Thema's, Vintage Winter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.