Merry Christmas

Dit keer heb ik een eenvoudig kaartje gemaakt.
Op de kaart heb ik houten kerstboompjes verwerkt. De bomen hadden gewoon een houtkleur. Om ze in een beetje in dezelfde tint te krijgen heb ik ze bewerkt met Distress Stain. Het voordeel van Stain is dat het snel droogt en je ziet de houtstructuur er nog wat doorheen.
Ook heb ik weer eens gebruik gemaakt van mijn oude amazing punch stamp. Wel weer eens leuk om die te gebruiken.

Week 34

Materialen: Kraft, kerstpapier blok, Marianne Design LR0326, Amazing Punches Stamp, Tim Holtz Distress Stain Forest Moss, Color Box Cat’s Eye Ink, houten kerstboompjes, lint, brad.

This entry was posted in 10 x 15, Amazing punches stamp, Brads, Card, Cardstock, Christmas, Color Box Cat's eye ink, Die, Distress Stain, Forest Moss, Houten Kerstboompjes, Kraft, Lint, LR0326 Strikje, Marianne Design, Materiaal, Only Christmas Cards, Punches, Thema's, Tim Holtz. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.