A Merry Christmas

Inmiddels zitten we in de herfst. Alhoewel je dat toch niet zou zeggen als je naar buiten kijkt. Het is vandaag weer prachtig mooi weer. We hebben over de nazomer dit jaar niet te klagen. Die is gewoon prachtig mooi.

Ook ben ik nog steeds druk bezig met de kerstkaarten challenge. De stapel kaarten en andere tasjes of doosjes groeit al aardig.
Dit keer heb ik een kaart gemaakt in blauwtinten.

week-29

Materialen: Kraft, Maja Design Vintage Frost Basics, Marianne Design LR0185 + LR0122, Sizzix Alterations Holiday Greens, Color Box Cat’s Eye Ink, Lint, takjes, besjes, pearls.

This entry was posted in 14 x 14, Alterations Thinlits Holiday Greens, Besjes, Cardstock, Challenge, Christmas, Color Box Cat's eye ink, Decoratie takjes, Die, Kraft, Lace, LR0122 Poinsetta, LR0185, Maja Design, Marianne Design, Materiaal, Only Christmas Cards, Parels, Punches, Round corner, Sizzix Die, Thema's, Vintage Frost Basics. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.